Fiesta Cubana op zaterdag 28 juni 2014 was een groot succes! Voor de eerste keer organiseerde onze stichting een swingende feestavond om Prótesis de Mama para Alas por la Vida onder de aandacht te brengen. Tijdens deze benefietavond was er een spetterend optreden van fluit-harp ensemble Clazzart, rockband De Bend i.s.m. saxofonist Daniel Daemen en salsaband Poder Latino. Dansschool La Trocha verzorgde een salsaworkshop waarbij vele heupen los gingen.

 

      

Optreden van Clazzart                                         Optreden van De Bend en Daniel Daemen

 

Optreden van Poder Latino

 

Onze stichting was erg vereerd door het bezoek van de burgemeester Pommer van Gemeente St. Michielsgestel en de ambassadrice van Cuba, mevrouw Zelmys Maria Dominguez Cortina. Ook Dr. Alexis Cantero van de Alas por la Vida groep uit Cuba was aanwezig.

 

v.l.n.r.: Ambassadrice van Cuba, Burgemeester Pommer, Liny van der Heijden, Dr. Alexis Cantero en Peter van der Heijden.

 

v.l.n.r. Ambassadrice van Cuba, Liny van der Heijden en Burgemeester Pommer.

 

Kunstenaar Nanne Balijon maakte een prachtig schilderij die het proces weergeeft van een vrouw met borstkanker, van de diagnose tot het opnieuw vinden van haar zelfrespect en genezing. Dit prachtige schilderij werd geveild en bracht maar liefst 500,- EUR op!

 

 

Nanne Balijon licht zijn werk toe.                                                                  v.l.n.r. Nanne Balijon, Iet Bakx en Peter van der Heijden.

 

Er werd flink gedanst.

 

We zijn erg dankbaar voor de inzet en het enthousiasme van iedereen die zijn bijdrage heeft geleverd. Ook bedanken we alle donateurs! Deze benefietavond zal volgend jaar zeker een vervolg krijgen!