Nieuws

Nieuws

Donatie van Kersten hulpmiddelenspecialist

 

Afgelopen donderdag 4 mei 2017, heeft Prótesis de Mama een grote hoeveelheid nieuwe borstprothesen mogen ontvangen van Kersten hulpmiddelenspecialist uit Roermond. Met deze mooie donatie kunnen wij veel vrouwen in Cuba heel blij meken.

Hartelijk dank voor het doneren aan onze stichting!!

 

                                  

Deel 4: Reisverslag werkbezoek 2017

Deel 4: Reisverslag werkbezoek 2017

 

De Cubaanse TV heeft op de Borstkankerdag van Alas por la Vida opnames gemaakt. Deze zijn een gehele dag tijdens nieuwsuitzendingen uitgezonden. Later is er ook een documentaire uitgezonden met o.a. een interview van Liny en Peter over het werk van Prótesis de Mama en interviews van mensen die betrokkenen zijn bij het werk van Alas por la Vida in Cuba. Er werd geopperd om mogelijk een documentaire te maken in Nederland over het werk van Prótesis de Mama. We gaan het zien.....

 

Klik op deze link om de video te bekijken!

 

Deel 3: Reisverslag werkbezoek 2017

Deel 3: Reisverslag werkbezoek 2017

 

Om de nodige financien voor de stichting bij elkaar te krijgen heeft Peter, penningmeester van Prótesis de Mama, de Maratona dles Dolomites in Italie gefietst. Voor dit evenement was hij gekleed in speciaal hiervoor gemaakte wielerkleding. Op de Borstkankerdag in Havana heeft Peter zijn shirt verloot onder de aanwezigen. Bij binnenkomst heeft iedereen een knalroze Prótesis de Mama polsbandje gekregen. De gelukkige winnaar had een speciaal bandje, daar hing een zilveren hartje aan.

 

 

Deel 2: Reisverslag werkbezoek 2017

Deel 2: Reisverslag werkbezoek 2017.

 

De jaarlijkse borstkankerdag van de stichting Alas por la Vida in Havana was ook dit jaar weer een groot success! Deze bijeenkomst van patienten, hun familie en doktoren wordt ieder jaar opgeluisterd door de bekendste Cubaanse artiesten die belangeloos een optreden verzorgen. Dit alles wordt georganiseerd door Dr. Alexis Cantero en veel vrijwilligers. Ook aanwezig waren onze NL ambassadeur mevr. Alexandra Valkenburg, dhr Fermin Quinones directeur United Nations voor Cuba en voormalig Cubaanse ambassadeur in NL en Kira Ruiz voormalig lid van de Cubaanse ambassade. Met de sponsoring van een glas rum en een lunch voor alle aanwezigen was het één groot feest! Natuurlijk zijn wij als Prótesis de Mama ieder jaar weer blij om een bijdrage te kunnen leveren aan deze geweldige dag!

 

 

 

 

Meer artikelen...