Nieuws

Prothesen en pruiken: Bossche helpt jaarlijks 4000 vrouwen na borstkanker

DTV Den Bosch heeft een item gemaakt over Protesis de mama. Terugkijken kan hieronder (klik op de afbeelding) en het volledige artikel teruglezen kan hier: Prothesen en pruiken: Bossche helpt jaarlijks 4000 vrouwen na borstkanker


Amsterdams Museum

Bezoek aan de expositie.

 

 

Lancering jubileumnummer en opening expositie

Donderdag 1 november 2018 vond in het Amsterdams Museum de officiele opening plaats van de expositie met de portrettenserie van de 80 gewoon stoere vrouwen. Daarnaast werd er een speciaal jubileumnummer van het weekblad Margriet gelanceerd. 

 

https://www.facebook.com/margrietNL/videos/370067450400045/ 

Gewoon Stoer!

Weekblad Margriet bestaat 80 jaar en pakt groots uit met hun campagne 'Gewoon Stoer':

 

80 vrouwen met een bijzonder levensverhaal. Vrouwen die aanpakken en dingen voor elkaar krijgen. Die moeilijkheden overwinnen en altijd door gaan. Vrouwen die het verschil maken en gewoon stoer zijn.

 

Fotograaf Sacha de Boer heeft hun kracht vastgelegd in een serie unieke portretten van 80 gewoon stoere vrouwen - als een hulde aan alle vrouwen die kleine of grote dromen waarmaken.

 

Liny is verkozen tot een van deze vrouwen vanwege haar enorme inzet voor de stichting Protesis de Mama para Alas por la Vida. Lees haar verhaal op https://www.margriet.nl/stoerevrouwen/

 

Portret door: Sacha de Boer

 

Meer artikelen...