Nieuws

Nieuws

Deel 1: Reisverslag werkbezoek 2017

 

Deel 1: Reisverslag werkbezoek 2017

 

Het jaarlijkse werkbezoek van Liny en Peter aan Cuba. Samen met Dr. Alexis Cantero zijn zij actief geweest voor de stichting. een vol programma met bijeenkomsten, activiteiten en besprekingen zoals onder andere met mevr. Alexandra Valkenburg de Nederlandse Ambassadeur in Havana, het ministerie van volksgezondheid en de directie van het Fajardo Hospital in Havana.

 

 

Peter heeft gefietst!

Met de kilometers in de benen en een prachtige ervaring rijker rust Peter nu uit van de Maratona dles Dolomites. Zondag 3 juli 2016 was het zover. Na een intensieve periode van training heeft hij de Italiaanse bergen succesvol bedwongen! Om zijn nek hangt nu een prachtige medaille die symbool staat voor zijn inzet, maar vooral voor alle support en donaties die hij hiervoor heeft ontvangen. Peter en Stichting Prótesis de Mama para Alas po la Vida zijn hiervoor erg dankbaar.

De marathon van Peter heeft ruim € 1000,00 opgebracht voor de stichting. Hiermee kan de stichting weer vele Cubaanse vrouwen helpen en dat is waar het uiteindelijk om draait!

 

 

 

 

 

 

Peter fietst!

 

Facebook

                                                              

 

                                                                       http://www.facebook.com/stichtingprotesisdemama

 

Vanaf nu mei 2016, is de stichting Protesis de Mama para Alas por la Vida ook te volgen op Facebook. Volg ons om op de hoogte te blijven van alle activiteiten en ontwikkelingen. Deel ons zodat ons werk voor vrouwen met borstkanker in Cuba, zoveel mogelijk bekendheid krijgt.

 

 

Meer artikelen...