Nieuws

Peter heeft gefietst!

Met de kilometers in de benen en een prachtige ervaring rijker rust Peter nu uit van de Maratona dles Dolomites. Zondag 3 juli 2016 was het zover. Na een intensieve periode van training heeft hij de Italiaanse bergen succesvol bedwongen! Om zijn nek hangt nu een prachtige medaille die symbool staat voor zijn inzet, maar vooral voor alle support en donaties die hij hiervoor heeft ontvangen. Peter en Stichting Prótesis de Mama para Alas po la Vida zijn hiervoor erg dankbaar.

De marathon van Peter heeft ruim € 1000,00 opgebracht voor de stichting. Hiermee kan de stichting weer vele Cubaanse vrouwen helpen en dat is waar het uiteindelijk om draait!

 

 

 

 

 

 

Peter fietst!

 

Facebook

                                                              

 

                                                                       http://www.facebook.com/stichtingprotesisdemama

 

Vanaf nu mei 2016, is de stichting Prótesis de Mama para Alas por la Vida ook te volgen op Facebook. Volg ons om op de hoogte te blijven van alle activiteiten en ontwikkelingen. Deel ons zodat ons werk voor vrouwen met borstkanker in Cuba, zoveel mogelijk bekendheid krijgt.

 

 

Modeshow

Op 17 april 2016 is er bij Lady van der Burgh in Rosmalen een middag georganiseerd voor het showen van de nieuwe prothesen en prothese-lingerie. De dames die deze modeshow lopen zijn allen borstkankerpatienten met een mastectomie. Er was deze middag aandacht voor en uitleg over het werk van de stichting Prótesis de Mama para Alas por la Vida. Tijdens de modeshow was er een banner geplaatst om aandacht te vragen voor een transportmiddel in Cuba. Lady van der Burgh hield een rozen verkoop waarvan de opbrengst ten goede komt aan de stichting. Elke roos was voorzien van een nummer. Na afloop van de middag werden er vier nummers getrokken waarop de winnaars een gratis lingeriesetje of badpak/bikini cadeau kregen.

 

 

 

                                                   

 

 

 

Meer artikelen...