Nieuws

Alas por la Vida-dag 2013

Op zaterdag 16 maart 2013 vond de jaarlijkse Alas por la Vida-dag plaats in het Nationaal Theater in Havana. De dag werd opgeluisterd door bekende artiesten; muziek, ballet, voordracht van gedichten, etc. Ook ik heb een woordje gedaan over de vorderingen van Prótesis de Mama. Het was wederom heel bijzonder om deze dag mee te mogen vieren. Het was dit jaar extra feestelijk omdat Alas por la Vida haar 10-jarig bestaan vierde!

 

 

 

 

Vakbladen

Afgelopen maanden is er veel aandacht geweest voor Prótesis de Mama van verschillende vakbladen. Zo is er een artikel verschenen in Amoena Life en in Oedeminus.

Amoena Life is een magazine van fabrikant Amoena. Zij maken dit informatieve magazine voor verkooppunten van Amoena. Deze winkels kunnen dit vakblad aan hun klanten verstrekken.

Oedeminus is een vakblad voor fiosiotherapeuten verstrekt door de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie.

 

 

Borstzorgdag Bernhoven Ziekenhuis

Op 3 november 2012 werd er in het Bernhoven Ziekenhuis in Oss een speciale borstzorgdag georganiseerd. Dit was een informatieve dag voor (ex-)patienten en hun familie. Ik was hier uitgenodigd om informatie te geven over prothesedonaties voor Cuba.

 

 

 

Modeshow 2012

Modeshow bij Lingerie Lady van der Burgh

 

Op 7 oktober 2012 is er bij Lady van der Burgh in Rosmalen een middag georganiseerd voor het showen van de nieuwe protheses en prothese-lingerie. De dames die deze modeshow lopen zijn allen borstkankerpatienten met een mastectomie. Ik was hier uitgenodigd voor het geven van informatie over het inzamelen van protheses en lingerie voor dames met borstkanker in Cuba. Er was wederom veel belangstelling voor ons werk.

 

DSC 0738 - kopie web  DSC 0732 web

 

100 5472 - kopie web      DSC 0753 web

 

DSC 0737 web   DSC 0758 web

 

 

Meer artikelen...