Nieuws

Vicki Brownhuis 's-Hertogenbosch

Het Vicki Brownhuis in 's-Hertogenbosch is een inloophuis voor volwassenen en kinderen met kanker en hun naasten. Het is een informele ontmoetingsplek waar je onder andere terecht kunt voor een luisterend oor, creatieve activiteiten, ontspanning, therapeutische begeleiding, advies en informatie.

 

Het Vicki Brownhuis ondersteunt onze stichting. U kunt hier tevens terecht voor het doneren van prothesen, lingerie, haarwerken, oedeemmateriaal, etc.

 

    

Pavette@all

Een poosje geleden werd Liny gebeld door Patrick Legebeke van Pavette@all. Pavette@all is een speciaalzaak in o.a. haarwerken, prothesen en lingerie. Patrick is meerdere malen in Cuba geweest en geraakt door de Cubaanse bevolking. Hij wil onze stichting ondersteuenen met het inzamelen van materialen. Stichting Prótesis de Mama is erg blij met zijn hulp. Lees het verhaal van Patrick op zijn website:

 

http://www.pavette.nl/pavette-haarwerk/protesis-de-mama.html

 

 

Patrick Legebeke samen met Dr. Alexis Cantero

Hoera een jongen!

   

 

Hoera Thom is geboren!

 

Op 25 april 2015 is Renske, secretaris van Prótesis de Mama, de trotse moeder geworden van Thom. Een prachtige jongen van 8 pond, 52 cm en een hele bos zwart haar.Ook de papa en broertje Bryn zijn dolgelukkig met de komst van Thom.

Namens de stichting wensen wij Renske en haar gezin heel veel geluk, liefde en plezier!

Prótesis de Mama op Boschtion

Een tijdje geleden is er door de televisieomroep Boschtion in het programma "Bijbuurten" een item gemaakt over Protesis de Mama. In dit item wordt er aandacht geschonken aan het werk van onze stichting. Het item begint vanaf 2.00 minuten en duurt een kleine zeven minuten.

pdm video

Klik hier of op de afbeelding om de video te starten.

Meer artikelen...