Nieuws

Nieuws

Oprichting stichting

Prótesis de mama heeft afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Daarom zijn we vanaf juli 2013 een officiële stichting geworden! Ons rekeningnummer en RSIN-nummer zijn te vinden op de contactpagina.

Bryn geboren

Een Jongentje

 

 

Op 28 mei 2013 is Renske, secretaris van Prótesis de mama de trotse moeder geworden van Bryn. Een prachtige zoon van 51 cm lang en een gewicht van 3365 gram. Wij wensen de jonge ouders veel geluk, liefde en plezier met de kleine Bryn.

Alas por la Vida-dag 2013

Op zaterdag 16 maart 2013 vond de jaarlijkse Alas por la Vida-dag plaats in het Nationaal Theater in Havana. De dag werd opgeluisterd door bekende artiesten; muziek, ballet, voordracht van gedichten, etc. Ook ik heb een woordje gedaan over de vorderingen van Prótesis de Mama. Het was wederom heel bijzonder om deze dag mee te mogen vieren. Het was dit jaar extra feestelijk omdat Alas por la Vida haar 10-jarig bestaan vierde!

 

 

 

 

Vakbladen

Afgelopen maanden is er veel aandacht geweest voor Prótesis de Mama van verschillende vakbladen. Zo is er een artikel verschenen in Amoena Life en in Oedeminus.

Amoena Life is een magazine van fabrikant Amoena. Zij maken dit informatieve magazine voor verkooppunten van Amoena. Deze winkels kunnen dit vakblad aan hun klanten verstrekken.

Oedeminus is een vakblad voor fiosiotherapeuten verstrekt door de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie.

 

 

Meer artikelen...