Nieuws

Oprichting stichting

Prótesis de mama heeft afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Daarom zijn we vanaf juli 2013 een officiële stichting geworden! Ons rekeningnummer en RSIN-nummer zijn te vinden op de contactpagina.

Art Specially 2013

 

 

Art Specially Event 2013  

 

Geheel onverwacht werd Protesis de Mama verkozen tot goede doel tijdens het Art Specially Event 2013 in Zeist. Deze creatieve beurs heeft de stempelkunst als uitgangspunt. Voor dit jaarlijkse Event wordt een stempellap ontworpen. De opbrengst hiervan gaat naar een goed doel. Protesis de Mama mocht zich op het Event presenteren en is erg dankbaar voor de aandacht en opbrengst voor dit doel. Het Event was druk bezocht en er was volop aandacht voor ons werk.

 

De Cubaanse ambassade heeft van dit event een vermelding gemaakt op hun website.

http://www.cubadiplomatica.cu/holanda/EN/Solidarity/withCubafromNetherlands.aspx

 

   

 

       

 

 

Alas por la Vida-dag 2013

Op zaterdag 16 maart 2013 vond de jaarlijkse Alas por la Vida-dag plaats in het Nationaal Theater in Havana. De dag werd opgeluisterd door bekende artiesten; muziek, ballet, voordracht van gedichten, etc. Ook ik heb een woordje gedaan over de vorderingen van Prótesis de Mama. Het was wederom heel bijzonder om deze dag mee te mogen vieren. Het was dit jaar extra feestelijk omdat Alas por la Vida haar 10-jarig bestaan vierde!

 

 

 

 

Vakbladen

Afgelopen maanden is er veel aandacht geweest voor Prótesis de Mama van verschillende vakbladen. Zo is er een artikel verschenen in Amoena Life en in Oedeminus.

Amoena Life is een magazine van fabrikant Amoena. Zij maken dit informatieve magazine voor verkooppunten van Amoena. Deze winkels kunnen dit vakblad aan hun klanten verstrekken.

Oedeminus is een vakblad voor fiosiotherapeuten verstrekt door de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie.

 

 

Meer artikelen...