Nieuws

Alas por la Vida bijeenkomst

Op zaterdag 10 maart 2012 was er een grote bijeenkomst van de Alas por la Vida groep, dit jaar gehouden in Casa de la Musica in Havana. De opkomst van vrouwen met borstkanker was overweldigend en de sfeer warm, liefdevol en heel gezellig. Er traden veel bekende en aankomende artiesten op en er werd veel gedanst door alle aanwezige dames met hun familie. Ik heb hier weer een toespraak mogen houden en mijn dochter Renske, die professioneel fluitiste is, heeft een fluitconcert gegeven. Na afloop kreeg ze een staande ovatie en we werden overladen met bloemen en cadeaus die gemaakt zijn door vrouwen met borstkanker. Iedereen was ons heel dankbaar. We kregen vele omhelzingen, zoenen en veel mensen wilden graag met ons op de foto.

A las por la vida bijeenkomst1 1A las por la vida bijeenkomst1 2A las por la vida bijeenkomst1 3A las por la vida bijeenkomst1 4A las por la vida bijeenkomst1 8

Modeshow

Lingeriewinkel Lady van der Burgh in Rosmalen heeft een speciale avond met een modeshow georganiseerd voor prothese-lingerie en prothese-bad- en nachtmode. Alles werd geshowd door modellen die zelf een prothese dragen. Voor deze avond was ik uitgenodigd om informatie te geven over ons werk voor vrouwen met borstkanker in Cuba. De avond was gezellig, druk bezocht en er was veel belangstelling voor Cuba. Iedereen wil met veel enthousiasme helpen met het inzamelen, door hun gebruikte protheses en lingerie te doneren aan de Cubaanse vrouwen.

PdM modeshow 1PdM modeshow 2 PdM modeshow 3