Nieuws

Gewoon Stoer!

Weekblad Margriet bestaat 80 jaar en pakt groots uit met hun campagne 'Gewoon Stoer':

 

80 vrouwen met een bijzonder levensverhaal. Vrouwen die aanpakken en dingen voor elkaar krijgen. Die moeilijkheden overwinnen en altijd door gaan. Vrouwen die het verschil maken en gewoon stoer zijn.

 

Fotograaf Sacha de Boer heeft hun kracht vastgelegd in een serie unieke portretten van 80 gewoon stoere vrouwen - als een hulde aan álle vrouwen die kleine of grote dromen waarmaken.

 

Liny is verkozen tot één van deze vrouwen vanwege haar enorme inzet voor de stichting Protesis de Mama para Alas por la Vida. Lees haar verhaal op https://www.margriet.nl/stoerevrouwen/

 

Portret door: Sacha de Boer

 

Donatie van Kersten hulpmiddelenspecialist

 

Afgelopen donderdag 4 mei 2017, heeft Prótesis de Mama een grote hoeveelheid nieuwe borstprothesen mogen ontvangen van Kersten hulpmiddelenspecialist uit Roermond. Met deze mooie donatie kunnen wij veel vrouwen in Cuba heel blij meken.

Hartelijk dank voor het doneren aan onze stichting!!

 

                                  

Deel 4: Reisverslag werkbezoek 2017

Deel 4: Reisverslag werkbezoek 2017

 

De Cubaanse TV heeft op de Borstkankerdag van Alas por la Vida opnames gemaakt. Deze zijn een gehele dag tijdens nieuwsuitzendingen uitgezonden. Later is er ook een documentaire uitgezonden met o.a. een interview van Liny en Peter over het werk van Prótesis de Mama en interviews van mensen die betrokkenen zijn bij het werk van Alas por la Vida in Cuba. Er werd geopperd om mogelijk een documentaire te maken in Nederland over het werk van Prótesis de Mama. We gaan het zien.....

 

Klik op deze link om de video te bekijken!

 

Deel 3: Reisverslag werkbezoek 2017

Deel 3: Reisverslag werkbezoek 2017

 

Om de nodige financien voor de stichting bij elkaar te krijgen heeft Peter, penningmeester van Prótesis de Mama, de Maratona dles Dolomites in Italie gefietst. Voor dit evenement was hij gekleed in speciaal hiervoor gemaakte wielerkleding. Op de Borstkankerdag in Havana heeft Peter zijn shirt verloot onder de aanwezigen. Bij binnenkomst heeft iedereen een knalroze Prótesis de Mama polsbandje gekregen. De gelukkige winnaar had een speciaal bandje, daar hing een zilveren hartje aan.

 

 

Meer artikelen...